Vse aktualne novice

GOSTOVANJE FOTOGRAFSKE RAZSTAVE "SENO - OTAVA" V KUD JaReM

Fotografska razstava z naslovom Seno-otava je bila odprta 9. aprila 2024 v KUD JaReM v Zavrhu pod Šmarno goro. Razstava  dveh delavnic v Arboretumu Volčji Potok je posvečena redkim, dragocenim znanjem in spretnostim, ki so jih naši predniki odlično obvladali. V dveh galerijah je razstavljenih 30 okvirjev s fotografijami udeležencev obeh delavnic.

ODPRTJE RAZSTAVE TREH GENERACIJ "PO OBALI"

V ponedeljek, 4.3.2024 je bilo odprtje razstave treh generacij družine Lomšek z naslovom "PO OBALI" v Kulturnem domu Radomlje. Razstavljene fotografije so nastale na slovenski obali. Utrinke z odprtja razstave sta posnela Iztok in Lojze in so na ogled v Galeriji razstav     in video otvoritve razstave. Avtor Iztok. https://fkvk-mavrica.si/content/fotografska-razstava-po-obali

 

ODPRTJE RAZSTAVE "SKRITI KOTIČKI SVETA" V CZM DOMŽALE

Anja Kosmač, naša uspešna mlada članica, je v Centru za mlade Domžale v četrtek, 15.2.2024 pripravila razstavo z naslovom "Skriti kotički sveta" in v sproščenem pogovoru s številnimi obiskovalci predstavljala fotografijoa za fotografijo in vtise ob fotografiranju teh skritih kotičkov.

objava v Modrih novicah https://www.modre-novice.si/aktualno/skriti-koticki-sveta-skozi-objektiv...

ODPRTJE RAZSTAVE "SENO - OTAVA"

V ponedeljek 5.2.2023 je bila otvoritev fotografske razstave in projekcija video posnetkov udeležencev dveh fotografskih delavnic v letu 2023  v Arboretumu Voljčji Potok v Kulturnem domu Radomlje. Utrinke z odprtja razstave si lahko ogledate v Galeriji razstav.

https://fkvk-mavrica.si/content/odprtje-razstave-seno-otava-0#overlay-co...

ODPRTJE RAZSTAVE DRUŽINE POPELAR "PROVANSA"

V ponedeljek 15.1.2024 je bila odprta razstava družine Popelar z naslovom PROVANSA". Družina Popelar -Janez, Katarina, Ožbej Jakob, Mojca in Lojze so se odpravili v Provanso med prostrana polja sivke, opremljeni s fotoaparati in telefoni. Neskončna slikovita polja so jih očarala, tako pokrajina in skladno urejene vasice..

FOTOGRAFSKE DELAVNICE V ARBORETUM VOLČJI POTOK V LETU 2023

Foto, kino in video klub Mavrica iz Radomelj je  tudi letos izvedlo  tri fotografske delavnice v sodelovanju z Arboretumu Volčji Potok, ki ima največjo rastlinsko zbirko v Sloveniji in  je kulturni spomenik državnega pomena. Fotografi imamo v tem prostoru številne izzive, ki pritegnejo objektive ob vsakem letnem času.

PRIZNANJE VIDEO SEKCIJI OB 30. LETNICI KD JOŽE GOSTIČ HOMEC

Video sekcija Mengeš je dobila priznanje za dolgoletno sodelovanje ob 30. letnici KD Jože Gostič Homec.

Čestitamo!

ODPRTJE LETNE PREGLEDNE KLUBSKE RAZSTAVE 2023 - VODA JE VIR ŽIVLJENJA

Foto, kino in video klub Mavrica se posveča VODI z natečajem z letno pregledno klubsko razstavo z naslovom "VODA JE VIR ŽIVLJENJA",

s katero smo  se dotaknili odnosa do tega bogastva, ki ga moramo zaščititi pred onesnaženjem.

ANJA KOSMAČ PREJELA FOTOGRAFSKI NAZIV F1 FZS

Naša mlada in uspešna članica Anja Kosmač si je s svojimi izjemnimi fotografijami zaslužila fotografski naziv F1 FZS, ki ga ji je podelila Fotografska zveza Slovenije ter ga je prevzela na slavnostni 53. Slovenski pregledni razstavi v Celjskem domu v Celju 8. novembra 2023.

Čestitamo!

ZAČARANA TRETJA FOTOGRAFSKA DELAVNICA V ARBORETUMU

Tretje fotografske delavnice v Arboretumu se je udeležilo veliko  fotografov. Več si lahko preberete v besedilu Bince Lomšek,

ogledate si utrinke na naši spletni Galeriji Razstav https://fkvk-mavrica.si/content/tretja-fotografska-delavnica-v-arboretumu

in pogledate video prispevek.https://fkvk-mavrica.si/content/tretja-fotografska-delavnica-v-arboretum...

Strani