2022

OTVORITEV LETNE PREGLEDNE KLUBSKE RAZSTAVE "DVOJINA" IN OBJAVA NA DOMŽALCU TER MODRIH NOVICAH

Foto Iztok Končina

Otvoritev letne pregledne klubske razstave "DVOJINA " je bila dne 28.11.2022 v Kulturnem domu Radomlje. Fotografi Mavrice so pokazali na ogled svoja dela v Kodrovi dvorani in Galeriji Dom. Razstava bo odprta do konca leta 2022. Objave o otvoritvi si lahko preberete na Domžalcu

PREJEMNIKI NAGRAD IN DIPLOM LETNE PREGLEDNE KLUBSKE RAZSTAVE DVOJINA 2022

1. NAGRADA  ANJA KOSMAČ NERAZDRUŽLJIVI

 

 

 

 

 

1. NAGRADA  ANJA KOSMAČ      NERAZDRUŽLJIVI

 

 

 

 

Prejemniki nagrad in diplom letne pregledne klubske razstave 2022 »DVOJINA«

TEMA DVOJINA  

OTVORITEV RAZSTAVE "S PIKOVO KONJENICO OD KRTINE DO MORJA "

Otvoritev razstave S Pikovo konjenico od Krtine do morja - foto_Iztok Končina

Otvoritev samostojne razstave Lili in Milana Jazbeca z naslovom »S Pikovo konjenico od Krtine do morja« in predavanje z projekcijo slik dne 24.10.2022 v Kulturnem domu v Radomljah. Več om prireditvi si lahko preberete  na Domžalcu https://domzalec.si/kultura/razstave/s-konji-od-krtine-do-morja/

OTVORITEV FOTOGRAFSKE RAZSTAVE "POTEPANJE OB CERKNIŠKEM JEZERU" V CZM DOMŽALE

Foto Iztok Končina

V četrtek, dne 20.10.2022 ob 19. uri je bila, v organizaciji CZM Domžale, otvoritev fotografske razstave treh generacij članov Mavrice Jasne Bračko, Špele Kragelj Bračko in Jožeta Kraglja z naslovom "Potepanje ob Cerkniškem jezeru" v CZM Domžale popestrena s kratkim kulturnim programom. Razstavo si lahko ogledate do 30.11.2022.

TRETJA FOTODELAVNICA V ARBORETUMU VOLČJI POTOK

Na pobudo Arboretuma Volčji Potok je pod vodstvom FKVK Mavrica dne 15.10.2022 potekala letos že 3. foto delavnica za obiskovalce  Parka. Foto delavnico sta vodila Peter Rojc in vodja foto sekcije Binca Lomšek. Na foto delavnici se je tokrat zbralo 20 obiskovalcev. Vreme je bilo oblačno.

OBJAVA OTVORITVE RAZSTAVE NA DOMŽALCU

Objavo otvoritve razstave  nagrajencev Po poteh Plečnikove zapuščine 3. avtorji 3. pogledi, ki je bila v Menačenkovi domačiji si lahko ogledate na povezavi  https://www.youtube.com/watch?v=YLJ_Jw98D0Y&t=994s

FOTO DELAVNICA V ARBORETUMU VOLČJI POTOK

Na pobudo Arboretuma Volčji Potok je pod vodstvom FKVK Mavrica dne 24.9.2022 potekala foto delavnica za obiskovalce Parka. 

Foto delavnico sta vodila naš član Peter Rojc in vodja foto sekcije Binca Lomšek. Na foto delavnici se je zbralo preko 20 obiskovalcev fotografov. 

OBJAVA OTVORITVE RAZSTAVE "OB PTIČJEM STRAŠILU" NA DOMŽALCU

Objavo otvoritve in utrinke fotografske razstave letošnje počitniške foto delavnice "Ob ptičjem strašilu" na Domžalcu si lahko preberete tu https://domzalec.si/kultura/razstave/mladi-ustvarjali-ob-pticjem-strasilu/

 

ODPRTJE FOTOGRAFSKE RAZSTAVE Z NASLOVOM "OB PTIČJEM STRAŠILU"

V ponedeljek, dne 19.9.2022 ob 18. uri je bila otvoritev fotografske razstave udeležencev poletne foto delavnice v organizaciji Mavrice.

Delavnico sta vodila člana fotografske sekcije Binca Lomšek in Peter Rojc,na čigar travniku je dogodek tudi potekal.

PREDSTAVITEV FKVK MAVRICA V KNJIŽNICI DOMŽALE

V sredo, dne 7.09.2022 je bila v Knjižnici Domžale  predstavitev dela društva Mavrica s poudarkom na svetovnem dogodku iz leta 1970, ko je potekalo svetovno prvenstvo v košarki v Ljubljani. Ker v tem mesecu poteka evropsko prvenstvo v košarki in naši branijo naslov evropskih prvakov iz leta 2017,je nas Mavrica v predstavitvi svojega dela v kulturnem društvu popeljala v svet košarke z arhivskimi fotografskimi posnetki,filmskimi zapisi in intervjuji.

Strani