2022

OBJAVA RAZPISA KLUBSKA LETNA PREGLEDNA RAZSTAVA 2022 - DVOJINA

KD FKVK MAVRICA razpisuje klubsko letno pregledno razstavo 2022 - DVOJINA za članice in člane foto sekcije. Razpis je v priponki

 

PREJEMNIKI NAGRAD IN DIPLOM FOTOGRAFSKEGA NATEČAJA "PO POTEH PLEČNIKOVE ZAPUŠČINE"

 

 

 

 

PRVA NAGRADA  IZTOK KONČINA  Bolharjev vhod s pergolo

 

Prejemniki nagrad in diplom fotografskega natečaja " Po poteh Plečnikove zapuščine"

  

OTVORITEV RAZSTAVE "KORUZO SMO PEKLI" IN INTERVJU S TONETOM MÜLLERJEM IN KARLOM STEINERJEM

V Knjižnici Domžale je bila 25.4.2022 ob 19.00 otvoritev fotografske razstave  z naslovom "Koruzo smo pekli". O razstavi je več povedala vodja foto sekcije Binca Lomšek, ki je tudi odprla razstavo.

V drugem delu večera pa sta bila v intervjuju  predstavljena  vodja video sekcije Tone Müller in v.d. predsednik FKVK Mavrica Karol Steiner, ki sta v besedi in filmih  opisala dolgoletno ljubiteljsko dejavnost na področju filma in videa v klubu. 

BRONASTA PLAKETA OBČINE DOMŽALE NAŠEMU ČLANU TONETU MÜLLERJU

V torek 19. aprila 2022 je bila slavnostna podelitev najvišjih občinskih priznanj Občine Domžale za leto 2021. Bronasto priznanje je prejel naš dolgoletni član Tone Müller .

prireditev si lahko ogledate na Domžalcu https://www.youtube.com/watch?v=0c4Vu9uqU2k

 

Utrinki z otvoritve fotografske razstave Radomlje ob prelomu tisočletja

Utrinki z otvoritve fotografske razstave članov FKVK Mavrica Albince in Janeza Kosmača, Mimi Pollak in Rajka Pavliča z naslovom "Radomlje ob prelomu tisočletja" in 90. življenskem jubileju Janeza Kosmača.s projekcijo filmov dne 28.3.2022 v Kulturnem domu Radomlje.

V Modrih novicah si lahko preberete članek na tem naslovu

https://www.modre-novice.si/aktualno/radomlje-ob-prelomu-tisocletja-odpr...

Utrinki z otvoritve fotografske razstave V hribih se dela dan, v hribih žari..

Utrinki z otvoritve fotografske razstave naše članice Mimi Pollak z naslovom V hribih se dela dan, v hribih žari, na predvečer kulturnega praznika 7.2.2022 v Kulturnem domu Radomlje. Razstava bo odprta do 21.3.2022.

Na povezavi si lahko preberete članek v Modrih novicah https://www.modre-novice.si/aktualno/veselje-dozivetja-trenutka-se-pomno...